Medieval cuisine of the Islamic world : a concise history with 174 recipes / Lilia Zaouali ; Translator: DeBevoise, M. B.
Vinegar and sugar, dried fruit, rose water, spices from India and China, sweet wine made from raisins and dates - these are the flavors of the golden age of Arab cuisine. This book, a delightful culinary adventure that is part history and part cookbook, surveys the gastronomical art that developed a...
Lưu vào:
Tác giả chính: | , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
University of California Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24284_medievalcuisineoftheislamicworldthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24284 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|