Medieval cuisine of the Islamic world : a concise history with 174 recipes / Lilia Zaouali ; Translator: DeBevoise, M. B.
Vinegar and sugar, dried fruit, rose water, spices from India and China, sweet wine made from raisins and dates - these are the flavors of the golden age of Arab cuisine. This book, a delightful culinary adventure that is part history and part cookbook, surveys the gastronomical art that developed a...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Zaouali, Lilia, DeBevoise, M. B.Translator |
---|---|
Đồng tác giả: | DeBevoise, M. B. Translator |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
University of California Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24284_medievalcuisineoftheislamicworldthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24284 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Mango and mint : Arabian, Indian, and North African inspired vegan cuisine / Nicky Garratt
Thông tin tác giả:: Garratt, Nicky -
The Arabian nights cookbook : from lamb kebabs to baba ghanouj, delicious homestyle Arabian cooking / Habeeb Salloum ; Photograhy by Suan I Lim
Thông tin tác giả:: Salloum, Habeeb -
Food and drink in medieval Poland : rediscovering a cuisine of the past / Maria Dembińska; William Woys Weaver
Thông tin tác giả:: Dembińska, Maria, và những người khác -
The Arab-Israeli wars :war and peace in the Middle East / Chaim Herzog.
Thông tin tác giả:: Herzog, Chaim,1918-1997 -
Arabic for dummies / Amine Bouchentouf.
Thông tin tác giả:: Bouchentouf, Amine.