Medieval cuisine of the Islamic world : a concise history with 174 recipes / Lilia Zaouali ; Translator: DeBevoise, M. B.

Vinegar and sugar, dried fruit, rose water, spices from India and China, sweet wine made from raisins and dates - these are the flavors of the golden age of Arab cuisine. This book, a delightful culinary adventure that is part history and part cookbook, surveys the gastronomical art that developed a...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Zaouali, Lilia, DeBevoise, M. B.Translator
Đồng tác giả: DeBevoise, M. B. Translator
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: University of California Press,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24284_medievalcuisineoftheislamicworldthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24284
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!

Tài liệu tương tự