Biochemical profile, non-enzymatic antioxidants and functional attributes of raw and thermally processed West African Mud Creeper, Tympanotonos fuscatus var radula (Linnaeus, 1758)
Protein formed the highest percentage both in raw and steamed samples with the mean values of 47.61 g/100 g and 46.04 g/100 g respectively. The total mineral content was higher in raw sample (237.40 mg 100 g−1) than in steamed sample (201.05 mg 100 g−1), in the decreasing order of phosphorus > so...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | en_US |
Thông tin xuất bản: |
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12444 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|