OCE occupational competency examination in quantity food preparation / Rudman, Jack
Lưu vào:
Tác giả chính: | Rudman, Jack |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Thông tin xuất bản: |
National learning corporation,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://thuvien.hou.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23925 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Food preparation essentials / Brittin, Helen C.
Thông tin tác giả:: Brittin, Helen C. -
Optimal replenishment quantity for new products and return
rate of used products for a retailer
Thông tin tác giả:: Chen,Cheng-Kang -
Quantity food preparation : Standardizing recipes and controling ingredients
Thông tin tác giả:: Buchanan, Polly W. -
Quantities, Units and Symbols in Physical Chemistry,3rd Edition
Thông tin tác giả:: Quack, Martin, và những người khác
Thông tin xuất bản: (2013) - FE Exam preparation book : Preparation Book for fundamental information technology engineer examination