Dining room and banquet management / Anthony J.Strianese, Pamela P.Strainese
Inside these pages, the authors emphasize service aspects that will distinguish an outstanding guest experience and a successful food service operation.
Lưu vào:
Tác giả chính: | Anthony, J.Strianese |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Thông tin xuất bản: |
Thomson Learning, Inc.,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://thuvien.hou.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=42227 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Les miscellanées culinaires de Mr. Schott /conception, rédaction & réalisation, Ben Schott ; adaptation & traduction, Boris Donné.
Thông tin tác giả:: Schott, Ben. -
A cross- cultural Study on Cultural Differences in Dining etiquette and Communication style between Vietnam and the United Kingdom / Võ Thị Hồng Nga; Vũ Thanh Thúy hướng dẫn
Thông tin tác giả:: Võ, Thị Hồng Nga -
The professional host / CBI
Thông tin tác giả:: CBI -
Planning and control for food and beverage operations / Jack D.Ninemeier
Thông tin tác giả:: Jack, D.Ninemeier -
Eat, drink, and be merry (Luke 12:19) - food and wine in Byzantium : papers delivered at the 37th annual spring Symposium of Byzantine Studies, in honour of Professor A.A.M. Bryer / [Edited by] Leslie Brubaker; Anthony A M Bryer
Thông tin tác giả:: Brubaker, Leslieedited, và những người khác