Organic chloramines in drinking water: An assessment of formation, stability, reactivity and risk /Zuo Tong How, Kathryn L. Linge * , Francesco Busetti, Cynthia A. Joll
Lưu vào:
Tác giả chính: | How,Zuo Tong |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=16629 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
The role of aromatic precursors in the formation of haloacetamides by
chloramination of dissolved organic matter
Thông tin tác giả:: Roux,Julien Le -
Formation of organic chloramines during chlor(am)ination and
UV/chlor(am)ination of algae organic matter in drinking water
Thông tin tác giả:: Zhang,Tian-Yang -
Role of NOM molecular size on iodo-trihalomethane formation during
chlorination and chloramination
Thông tin tác giả:: Zhang,Jie -
Chloramines in a pilot-scale water distribution system:
Transformation of 17 b -estradiol and formation of disinfection
byproducts
/Guilin He
a
, Cong Li
Thông tin tác giả:: He,Guilin -
Chloramines in a pilot-scale water distribution system:
Transformation of 17 b -estradiol and formation of disinfection
byproducts
/Guilin He
a
, Cong Li
a, *
, Feilong Dong
a
, Tuqiao Zhang
a
, Long Chen
b
, Leslie Cizmas
b
,
Virender K. Sharma
b
Thông tin tác giả:: He,Guilin