Sensory quality of drinking water produced by reverse osmosis membrane filtration followed by remineralisation /Monique H. Vingerhoeds a, * , Mariska A. Nijenhuis-de Vries a , Nienke Ruepert b , Harmen van der Laan b , Wender L.P. Bredie c , Stefanie Kremer
Lưu vào:
Tác giả chính: | Vingerhoeds,Monique H. |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=16639 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Syntactic and semantic features of the sensory verbs group in English and their Vietnamese equivalents / Ngo Thi Lan Anh; NHDKH Assoc.Prof.Dr Phan Van Que
Thông tin tác giả:: Ngo, Thi Lan Anh -
The deep self : profound relaxation and the tank isolation technique / John C. Lilly.
Thông tin tác giả:: Lilly, John Cunningham, 1915- -
Noise-resistant and scalable collective preference learning via ranked voting in swarm robotics
Thông tin tác giả:: Qihao, Shan, và những người khác
Thông tin xuất bản: (2023) -
Ultrasound-guided superficial cervical plexus block combined with clavipectoral fascial plane block or interscalene brachial plexus block in clavicle surgery: a single-centre, double-blind, randomized controlled trial
Thông tin tác giả:: Guangmin, Xu, và những người khác
Thông tin xuất bản: (2023) -
Effect of partial substitution of wheat flour with Moringa oleifera leaf powder on physical, nutritional, antioxidant and antidiabetic properties of cookies
Thông tin tác giả:: Fapetu, Aanuoluwapo Patricia
Thông tin xuất bản: (2023)