Water temperature significantly impacts the formation of iodinated haloacetamides during persulfate oxidation /Wenhai Chu a, b, * , Jianglin Hu b , Tom Bond c , Naiyun Gao a, b , Bin Xu a, b , Daqiang Yin
Lưu vào:
Tác giả chính: | Chu,Wenhai |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=17169 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Copper increases reductive dehalogenation of haloacetamides by
zero-valent iron in drinking water: Reduction efficiency and
integrated toxicity risk
/Wenhai Chu
a, *
, Xin Li
a
, Tom Bond
b
, Naiyun Gao
a
, Xu Bin
a
, Qiongfang Wang
a
,
Shunke Ding
a
Thông tin tác giả:: Chu,Wenhai -
Identification, toxicity and control of iodinated disinfection
byproducts in cooking with simulated chlor(am)inated tap
water and iodized table salt
Thông tin tác giả:: Pan,Yang -
Identification, toxicity and control of iodinated disinfection
byproducts in cooking with simulated chlor(am)inated tap
water and iodized table salt
/Yang Pan
a, b
, Xiangru Zhang
a, *
, Yu Li
a
Thông tin tác giả:: Pan,Yang -
Photodegradation of haloacetonitriles in water by vacuum ultraviolet
irradiation: Mechanisms and intermediate formation
/Pradabduang Kiattisaksiri
a, b
, Eakalak Khan
Thông tin tác giả:: Kiattisaksiri,Pradabduang -
Comparative evaluation of iodoacids removal by UV/persulfate and
UV/H2O2 processes
Thông tin tác giả:: Xiao,Yongjun