Identification, toxicity and control of iodinated disinfection byproducts in cooking with simulated chlor(am)inated tap water and iodized table salt /Yang Pan a, b , Xiangru Zhang a, * , Yu Li a
Lưu vào:
Tác giả chính: | Pan,Yang |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=17404 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Identification, toxicity and control of iodinated disinfection
byproducts in cooking with simulated chlor(am)inated tap
water and iodized table salt
Thông tin tác giả:: Pan,Yang -
Reductive dehalogenation of disinfection byproducts by an activated
carbon-based electrode system
Thông tin tác giả:: Li,Yuanqing -
A non-target approach to identify disinfection byproducts of
structurally similar sulfonamide antibiotics
Thông tin tác giả:: Wang,Mian -
Identification and characterization of phenylacetonitrile as a
nitrogenous disinfection byproduct derived from chlorination of
phenylalanine in drinking water
Thông tin tác giả:: Ma,Xiaoyan -
Elimination of disinfection byproduct formation potential in reclaimed
water during solar light irradiation
Thông tin tác giả:: Yuan,Wu Qian-