Discussion of “ Liquefaction Potential of Recent Fills versus Natural Sands Located in High-Seismicity Regions Using Shear-Wave Velocity ” by R. Dobry, T. Abdoun, K. H. Stokoe II, R. E. S. Moss, M. Hatton, and H. El Ganainy
Lưu vào:
Định dạng: | text |
---|---|
Ngôn ngữ: | vie |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=25359 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Food microbiology / M. R. Adams, M. O. Moss
Thông tin tác giả:: Adms, M. R., và những người khác -
Food microbiology /Martin R Adams; Maurice O Moss.
Thông tin tác giả:: Adams, M. R. -
SWT : A Developer's Notebook / Tim Hatton.
Thông tin tác giả:: Hatton, Tim -
Experimental and conceptual evidence about the limitations of shear wave velocity to predict liquefaction / Ramón Verdugo
Thông tin tác giả:: Verdugo, Ramón -
Evaluation of Liquefaction Resistance for Gravelly Sands
Using Gravel Content – Corrected Shear-Wave Velocity
Thông tin tác giả:: Chang,Wen-Jong