The role of aromatic precursors in the formation of haloacetamides by chloramination of dissolved organic matter
Lưu vào:
Tác giả chính: | Roux,Julien Le |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=29624 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Organic chloramines in drinking water: An assessment of formation,
stability, reactivity and risk
/Zuo Tong How, Kathryn L. Linge
*
, Francesco Busetti, Cynthia A. Joll
Thông tin tác giả:: How,Zuo Tong -
Formation of organic chloramines during chlor(am)ination and
UV/chlor(am)ination of algae organic matter in drinking water
Thông tin tác giả:: Zhang,Tian-Yang -
Role of NOM molecular size on iodo-trihalomethane formation during
chlorination and chloramination
Thông tin tác giả:: Zhang,Jie -
Biodegradability of DBP precursors after drinking water ozonation
/Glen Andrew de Vera
a
, Jurg Keller
Thông tin tác giả:: Vera,Glen Andrew de -
Copper increases reductive dehalogenation of haloacetamides by
zero-valent iron in drinking water: Reduction efficiency and
integrated toxicity risk
/Wenhai Chu
a, *
, Xin Li
a
, Tom Bond
b
, Naiyun Gao
a
, Xu Bin
a
, Qiongfang Wang
a
,
Shunke Ding
a
Thông tin tác giả:: Chu,Wenhai