Hydrogen production from the dissolution of nano zero valent iron and its effect on anaerobic digestion
Lưu vào:
Tác giả chính: | Huang,Yu-Xi |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=29631 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
The mechanism for bacteriophage f2 removal by nanoscale zero-
valent iron
/Rong Cheng
a, *
, Guanqing Li
Thông tin tác giả:: Cheng,Rong -
Impact of the morphology and reactivity of nanoscale zero-valent iron
(NZVI) on dechlorinating bacteria
Thông tin tác giả:: Ronavari,Andrea -
Performance enhancement of zero valent iron based systems using
depassivators: Optimization and kinetic mechanisms
Thông tin tác giả:: Ansaf,Karim Vayalunkal Karottu -
Immobilization of Cd in river sediments by sodium alginate modified
nanoscale zero-valent iron: Impact on enzyme activities and microbial
community diversity
/Danlian Huang
a, b, *
, Wenjing Xue
Thông tin tác giả:: Huang,Danlian -
Transport and retention of xanthan gum-stabilized microscale
zero-valent iron particles in saturated porous media
Thông tin tác giả:: Xin,Jia