Impact of the morphology and reactivity of nanoscale zero-valent iron (NZVI) on dechlorinating bacteria
Lưu vào:
Tác giả chính: | Ronavari,Andrea |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=29813 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
The mechanism for bacteriophage f2 removal by nanoscale zero-
valent iron
/Rong Cheng
a, *
, Guanqing Li
Thông tin tác giả:: Cheng,Rong -
Hydrogen production from the dissolution of nano zero valent iron
and its effect on anaerobic digestion
Thông tin tác giả:: Huang,Yu-Xi -
Immobilization of Cd in river sediments by sodium alginate modified
nanoscale zero-valent iron: Impact on enzyme activities and microbial
community diversity
/Danlian Huang
a, b, *
, Wenjing Xue
Thông tin tác giả:: Huang,Danlian -
Immobilization of Cd in river sediments by sodium alginate modified
nanoscale zero-valent iron: Impact on enzyme activities and microbial
community diversity
/Danlian Huang
a, b, *
, Wenjing Xue
a, b
, Guangming Zeng
a, b, **
, Jia Wan
Thông tin tác giả:: Huang,Danlian -
Effects of oxidants on in situ treatment of a DNAPL source by nanoscale
zero-valent iron: A field study
/Jun-Young Ahn, Cheolyong Kim, Hong-Seok Kim
1
, Kyung-Yup Hwang
2
, Inseong Hwang
*
Thông tin tác giả:: Ahn,Jun-Young