Modeling the formation of TOCl, TOBr and TOI during chlor(am)ination of drinking water
Lưu vào:
Tác giả chính: | Zhu,Xiaohu |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=29884 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Formation of organic chloramines during chlor(am)ination and
UV/chlor(am)ination of algae organic matter in drinking water
Thông tin tác giả:: Zhang,Tian-Yang -
Investigating the role of biofilms in trihalomethane formation in water
distribution systems with a multicomponent model
Thông tin tác giả:: Abokifa,Ahmed A. -
Kinetics of natural organic matter (NOM) removal during drinking
water biofiltration using different NOM characterization approaches
Thông tin tác giả:: Fei ,Chen -
Role of NOM molecular size on iodo-trihalomethane formation during
chlorination and chloramination
Thông tin tác giả:: Zhang,Jie -
Development
of
a
kinetic
model
for
hydrogen
production
from
phenol
over
Ni-Co/ZrO 2 catalyst
Thông tin tác giả:: Nabgan,Walid