Formation of organic chloramines during chlor(am)ination and UV/chlor(am)ination of algae organic matter in drinking water
Lưu vào:
Tác giả chính: | Zhang,Tian-Yang |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.huce.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30063 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Modeling the formation of TOCl, TOBr and TOI during
chlor(am)ination of drinking water
Thông tin tác giả:: Zhu,Xiaohu -
Role of NOM molecular size on iodo-trihalomethane formation during
chlorination and chloramination
Thông tin tác giả:: Zhang,Jie -
The role of aromatic precursors in the formation of haloacetamides by
chloramination of dissolved organic matter
Thông tin tác giả:: Roux,Julien Le -
Identification, toxicity and control of iodinated disinfection
byproducts in cooking with simulated chlor(am)inated tap
water and iodized table salt
Thông tin tác giả:: Pan,Yang -
Organic chloramines in drinking water: An assessment of formation,
stability, reactivity and risk
/Zuo Tong How, Kathryn L. Linge
*
, Francesco Busetti, Cynthia A. Joll
Thông tin tác giả:: How,Zuo Tong