American regional cuisines : food culture and cooking / Lou Sackett, David Haynes
"Filled with colorful recipes and comprehensive information on American food culture and history, this book provides an overview of American Regional Cuisines: Food Culture and Cooking. Shows readers how and why certain cooking techniques and dishes have evolved in certain locations." Pré...
Lưu vào:
Tác giả chính: | , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Pearson, cop,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/22473_american regional cuisinesthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=22473 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|