American regional cuisines : food culture and cooking / Lou Sackett, David Haynes

"Filled with colorful recipes and comprehensive information on American food culture and history, this book provides an overview of American Regional Cuisines: Food Culture and Cooking. Shows readers how and why certain cooking techniques and dishes have evolved in certain locations." Pré...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Sackett, Lou, Haynes, David Author
Đồng tác giả: Haynes, David  Author
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Pearson, cop,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/22473_american regional cuisinesthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=22473
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!