New Persian cooking : a fresh approach to the classic cuisine of Iran / Jila Dana-Haeri, Shahrzad Ghorashian ; Photography by Jason Lowe

The subtleties of Persian cuisine and their exciting mix of flavours are totally distinct from other styles of cooking and make it one of the great cuisines of the world. The traditional emphasis on the use of fresh and seasonal ingredients and the importance of a complementary mix of herbs, vegetab...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Dana-Haeri, Jila, Ghorashian, Shahrzad Author, Lowe, Jason Photography
Đồng tác giả: Ghorashian, Shahrzad  Author
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Distributed in the United States by Palgrave Macmillan,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/22551_newpersiancookingthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=22551
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!