The globalization of Asian cuisines : transnational networks and culinary contact zones / Edited by James Farrer

This book provides a framework for understanding the global flows of cuisine both into and out of Asia and describes the development of transnational culinary fields connecting Asia to the broader world. Individual chapters provide historical and ethnographic accounts of the people, places, and acti...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Farrer, James Edited
Đồng tác giả: Farrer, James  
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Palgrave Macmillan,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/22620_theglobalizationofasiancuisinesthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=22620
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!