Cooking the Australian way / Elizabeth Germaine, Ann Burckhardt

An introduction to the cooking of Australia, featuring such recipes as egg and bacon pie, Anzac biscuits, pumpkin soup, and glazed kiwi tart. Also includes information on the history, geography, customs and people of the "land down under."

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Germaine, Elizabeth, Burckhardt, AnnAuthor
Đồng tác giả: Burckhardt, Ann Author
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Lerner Publications,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/22820_cookingtheaustralianway_kthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=22820
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!