The new fresh seafood buyer's guide : a manual for distributors, restaurants, and retailers / Ian Doré
This book is a completely new edition of Fresh Seafood-The Commer cial Buyer's Guide, which was first published in 1984. There have been many changes in both product and the seafood business in the intervening years. About 70 percent of the material in this book is new, a tribute to the rapid p...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Springer Science+Business Media,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/23095_thenewfreshseafoodbuyer'sguidethumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23095 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|