Design and equipment for restaurants and foodservice : a management view / Costas Katsigris, Chris Thomas
"From the decor that helps define the customer's experience, to the steps taken to comply with workplace safety and health regulations, to the capital investments in major equipment, a well-designed foodservice facility blends many different elements into a functional and pleasing whole. D...
Lưu vào:
Tác giả chính: | , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Wiley,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/23394_designandequipmentforthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23394 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|