Food processing technology : principles and practice / P Fellows

This book is split into five parts in which unit operations are grouped according to the nature of the heat transfer that takes place. Each chapter describes the theoretical and practical aspects of the unit operation including the formula required for calculation of processing parameters, sample pr...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Fellows, P
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: CRC Press ; Cambridge, England : Woodhead Pub.,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/23451_foodprocessingtechnology_kthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23451
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!