Purchasing : selection and procurement for the hospitality industry, Student workbook. / Andrew Hale Feinstein, John M. Stefanelli
The purchasing function in the hospitality industry involves ordering procedures, distribution systems, price and payment, storage and security, and specifications for food items. This book combines generally accepted purchasing principles with applications specific to the hospitality industry.
Lưu vào:
Tác giả chính: | , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
John Wiley and Sons
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/23663_purchasingselectionandprocurement_kthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23663 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|