The low-carb baking and dessert cookbook / Ursula Solom
Over the last few years, low-carb dieting has gone hugely mainstream, with low-carb diet books perennially perched atop bestseller lists and low-carb packaged foods proliferating on supermarket shelves. However, while they may not include flour and sugar, few of today's low-carb products actual...
Lưu vào:
Tác giả chính: | , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Wiley,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/900 lichsuvadialy/anhbiasach/23899_thelowcarbbakinganddessertcookbook_kthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23899 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|