The low-carb baking and dessert cookbook / Ursula Solom

Over the last few years, low-carb dieting has gone hugely mainstream, with low-carb diet books perennially perched atop bestseller lists and low-carb packaged foods proliferating on supermarket shelves. However, while they may not include flour and sugar, few of today's low-carb products actual...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Solom, Ursula, Eades, Mary DanAuthor
Đồng tác giả: Eades, Mary Dan Author
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Wiley,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/900 lichsuvadialy/anhbiasach/23899_thelowcarbbakinganddessertcookbook_kthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23899
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!