Cooking and eating in renaissance Italy : from kitchen to table / Katherine A McIver
"This is the story of cooking and eating. It is about the experience of dining and the orchestration of a meal in Renaissance Italy. We'll move from the kitchen, to the acquisition of goods, to food preparation and final presentation at the table, both in the city residence and the country...
Lưu vào:
Tác giả chính: | McIver, Katherine A. |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Rowman & Littlefield,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/23930_cookingandeatinginrenaissanceitalythumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23930 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Microeconomics /John Jackson, Ron McIver.
Thông tin tác giả:: Jackson, John., và những người khác -
Science in the kitchen and the art of eating well / Pellegrino Artusi ; translated by Murtha Baca and Stephen Sartarelli ; foreword by Michele Scicolone ; introduction by Luigi Ballerini
Thông tin tác giả:: Artusi, Pellegrino, và những người khác -
Cooking the Italian way [electronic resource] : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes / Alphonse Bisignano.
Thông tin tác giả:: Bisignano, Alphonse. -
The Italian encounter with Tudor England: A cultural politics of translation
Thông tin tác giả:: Wyatt, Michael
Thông tin xuất bản: (2013) -
The Cambridge companion to Renaissance philosophy / edited by James Hankins.
Thông tin tác giả:: Hankins, James.