Cooking and eating in renaissance Italy : from kitchen to table / Katherine A McIver

"This is the story of cooking and eating. It is about the experience of dining and the orchestration of a meal in Renaissance Italy. We'll move from the kitchen, to the acquisition of goods, to food preparation and final presentation at the table, both in the city residence and the country...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: McIver, Katherine A.
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Rowman & Littlefield,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/23930_cookingandeatinginrenaissanceitalythumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23930
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!

Tài liệu tương tự