Innovations in technologies for fermented food and beverage industries / Editors: Sandeep Kumar Panda; Prathapkumar Halady Shetty
This book covers innovations in starter culture, production of health beneficial fermented food products, technological intervention in beer, wine and spirits production, marketing of alcoholic beverages, modernization of dairy plants for production of fermented dairy products, non-diary probiotics,...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Panda, Sandeep KumarEditor, Shetty, Prathapkumar Halady Editor |
---|---|
Đồng tác giả: | Panda, Sandeep Kumar Editor |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Springer,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/23936_innovationsintechnologiesforfermentedthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23936 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries
Thông tin tác giả:: Panda, Sandeep Kumar, và những người khác
Thông tin xuất bản: (2020) -
Principles of food, beverage, and labor cost control
Thông tin tác giả:: Paul R.Dittmer -
Food and beverage: Operation< methods, and cost controls
Thông tin tác giả:: Dennis L.Foster -
English for hotel staff: Food and Beverage / Pricha Dangrojana
Thông tin tác giả:: Pricha, Dangrojana -
Handbook of food and beverage fermentation technology
Thông tin tác giả:: Y.H. Hui
Thông tin xuất bản: (2022)