The science of cooking / Stuart Farrimond

"Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fundamental principles, practical advice, and step-by-step techniques. Where does the heat come from in a chili pepper? Why is wild salmon darker than farmed? Does searing meat really "seal in&...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Farrimond, Stuart
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: DK Publishing,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24004_thescienceofcookingthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24004
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!