Protective cultures, antimicrobial metabolites and bacteriophages for food and beverage biopreservation / Edited by Christophe Lacroix

Consumers favour foods with fewer synthetic additives, but products must also be safe to eat and have a sufficiently long shelf-life. Biopreservation, the use of a product's natural microflora and its antibacterial products for protection against pathogens and spoilage, is a method of growing i...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Lacroix, Christophe Edited
Đồng tác giả: Lacroix, Christophe  Edited
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Woodhead Publishing,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24215_protectiveculturesthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24215
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!