Food science and technology / Geoffrey Campbell-Platt; International Union of Food Science and Technology.

Edited by a world-renowned food scientist with a long career in industry and academia, the revised and updated second edition of Food Science and Technology covers all the core modules of food science and technology degree programs internationally

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Campbell-Platt, Geoffrey editor, International Union of Food Science and Technology.
Đồng tác giả: Campbell-Platt, Geoffrey  editor
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Wiley,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/30350_foodsciencethumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30350
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!