Handbook of frozen food processing and packaging / Da-Wen Sun

This book •Discusses quality and safety issues for each frozen food category in individual chapters, ensuring comprehensive coverage •Covers fundamental aspects of freezing such as glass transition, microbiology of frozen foods, thermophysical properties, and freezing process modeling •Examines free...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Sun, Da-Weneditor
Đồng tác giả: Sun, Da-Wen editor
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: CRC Press,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30500_handbookoffrozenthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30500
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!