Handbook of frozen food processing and packaging / Da-Wen Sun
This book •Discusses quality and safety issues for each frozen food category in individual chapters, ensuring comprehensive coverage •Covers fundamental aspects of freezing such as glass transition, microbiology of frozen foods, thermophysical properties, and freezing process modeling •Examines free...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
CRC Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30500_handbookoffrozenthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30500 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|