Handbook of vegetable preservation and processing / Y H Hui; E Özgül Evranuz
The second edition of a bestseller, Handbook of Vegetable Preservation and Processing compiles the latest developments and advances in the science and technology of processing and preservation of vegetables and vegetable products. It includes coverage of topics not found in similar books, such as nu...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Hui, Y. H.edited by, Evranuz, E. Özgüledited by |
---|---|
Đồng tác giả: | Hui, Y. H. edited by |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
CRC Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30630_handbookofvegetablethumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30630 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Vegetables / Suzanne Frutig Bales.
Thông tin tác giả:: Bales, Suzanne Frutig. -
Handbook of vegetables & vegetable processing
Thông tin tác giả:: Nirmal K. Sinha, Ph.D, Y.H. Hui, Ph.D, E. Ozg ¨ ul Evranuz, Ph.D. -
Handbook of vegetables and vegetable processing. Volume I /Muhammad Siddiq; Mark A Uebersax
Thông tin tác giả:: Siddiq, Muhammad, 1957-edited by, và những người khác -
Handbook of vegetables and vegetable processing. Volume II /Muhammad Siddiq; Mark A Uebersax
Thông tin tác giả:: Siddiq, Muhammad, 1957-edited by, và những người khác -
Vegetables : The new food guide pyramid / Emily K. Green
Thông tin tác giả:: Green, Emily K