Food packaging and preservation / Alexandru Mihai Grumezescu; Alina Maria Holban
Food Packaging and Preservation, Volume 9 in the Handbook of Food Bioengineering series, explores recent approaches to preserving and prolonging safe use of food products while also maintaining the properties of fresh foods. This volume contains valuable information and novel ideas regarding recentl...
Lưu vào:
Tác giả chính: | , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Academic Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30794_foodpackagingthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30794 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|