Food packaging and preservation / Alexandru Mihai Grumezescu; Alina Maria Holban

Food Packaging and Preservation, Volume 9 in the Handbook of Food Bioengineering series, explores recent approaches to preserving and prolonging safe use of food products while also maintaining the properties of fresh foods. This volume contains valuable information and novel ideas regarding recentl...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Grumezescu, Alexandru Mihaiedited by, Holban, Alina Mariaedited by
Đồng tác giả: Grumezescu, Alexandru Mihai edited by
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Academic Press,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30794_foodpackagingthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30794
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!