Phosphate removal and recovery using immobilized phosphate binding proteins
The resultant PBP beads were saturated with Pi and exposed to varying pH (pH 4.7 to 12.5) and temperatures (25–45 °C) to induce Pi release. Increase in temperature from 25 to 45 °C and pH conditions between 4.7 and 8.5 released less than 20% of adsorbed Pi. However, 62% and 86% of the adsorbed Pi wa...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | English |
Thông tin xuất bản: |
2021
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/10073 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|