Oxidation of amino acids by peracetic acid: Reaction kinetics, pathways and theoretical calculations

Reactions of MET and HIS with PAA followed second-order kinetics with rate constants of 4.6 ± 0.2, and 1.8 ± 0.1 M−1⋅s−1 at pH 7, respectively. The reactions were faster at pH 5 and 7 than at pH 9 due to PAA speciation. Low concentrations of H2O2 coexistent with PAA contributed little to the oxidati...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Du, P.
Đồng tác giả: Liu, W.
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:English
Thông tin xuất bản: 2021
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/10074
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!

Tài liệu tương tự