Oxidation of amino acids by peracetic acid: Reaction kinetics, pathways and theoretical calculations
Reactions of MET and HIS with PAA followed second-order kinetics with rate constants of 4.6 ± 0.2, and 1.8 ± 0.1 M−1⋅s−1 at pH 7, respectively. The reactions were faster at pH 5 and 7 than at pH 9 due to PAA speciation. Low concentrations of H2O2 coexistent with PAA contributed little to the oxidati...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Du, P. |
---|---|
Đồng tác giả: | Liu, W. |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | English |
Thông tin xuất bản: |
2021
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/10074 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Amino acids and peptides / G.C. Barrett and D.T. Elmore.
Thông tin tác giả:: Barrett, G. C., 1935-, và những người khác -
Sự tạo phức của amino acid isoleucine với các ion kim loại Fe3+/Fe2+ và Cu2+/Cu+ – đánh giá nguy cơ oxy hóa khơi mào từ phản ứng khử dạng Fenton Complexation of isoleucine amino acid with Fe3+/Fe2+ and Cu2+/Cu+ metal ions – evaluation of pro-oxidant risks
Thông tin tác giả:: Nguyễn Thị Hương Lan
Thông tin xuất bản: (2023) -
Influence of wastewater sludge treatment using combined
peroxyacetic acid oxidation and inorganic coagulants re-flocculation
on characteristics of extracellular polymeric substances (EPS)
Thông tin tác giả:: Zhang,Weijun -
Amino Acid Fermentation
Thông tin tác giả:: Yokota, Atsushi, ed., và những người khác
Thông tin xuất bản: (2020) -
Organic chloramines in drinking water: An assessment of formation,
stability, reactivity and risk
/Zuo Tong How, Kathryn L. Linge
*
, Francesco Busetti, Cynthia A. Joll
Thông tin tác giả:: How,Zuo Tong