Nutritional and chemical evaluation of dried pomegranate (Punica granatum L.) peels and studying the impact of level of inclusion in ration formulation on productive performance of growing Ossimi lambs

Total essential amino acid value was recorded at 51.30 g/100 g CP; meanwhile, value of non-essential amino acids was recorded at 48.37 g/100 g CP. The DPP contained 342, 120, 150, 68, and 56 mg/100 g of calcium (Ca), phosphorus (P), potassium (K), sodium (Na), and magnesium (Mg), respectively. Meanw...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Omer, Hamed A. A.
Đồng tác giả: Abdel-Magid, Soha S.
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:English
Thông tin xuất bản: 2021
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11088
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!