In-vivo protein quality assessment of macerated African elemi pulp eaten as masticatories in Eastern Nigeria
Processing improved feed utilization (FU), feed conversion ratio (FCR), protein efficiency ratio (PER) and, except at AE30, net protein utilization (NPU) and biological value (BV) of the rats. The PER was above 2.0 in all the rats sustained on test sample diets given the range 2.03 ± 0.23 to 2.28 ±...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | English |
Thông tin xuất bản: |
2021
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11146 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|