Sẵn sàng để xuất — 

Serum electrolyte balance and antioxidant status of broiler chickens fed diets containing varied levels of monosodium glutamate (MSG)

The results revealed that MSG inclusion above 0.75 g/kg diet significantly (P < 0.05) increased the serum Na+ and K+ concentrations of the broiler chickens when compared with birds on the control diet, whereas the serum Cl− concentration significantly (P < 0.05) decreased from 0.50 g MSG/kg di...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Olarotimi, Olumuyiwa Joseph
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:English
Thông tin xuất bản: 2021
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11538
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!