The antimicrobial and antioxidant property, GC–MS analysis of non-edible oil-seed cakes of neem, madhuca, and simarouba
The hot neem and cold acetone extracts of madhuca and simarouba were inhibitory to Staphylococcus aureus. The enteric pathogens-Enterococcus faecalis and Salmonella enterica were inhibited by both hot and cold extracts of simarouba cake. Fusarium oxysporum and Colletotrichum capsici were sensitive t...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | en_US |
Thông tin xuất bản: |
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12367 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|