The antimicrobial and antioxidant property, GC–MS analysis of non-edible oil-seed cakes of neem, madhuca, and simarouba

The hot neem and cold acetone extracts of madhuca and simarouba were inhibitory to Staphylococcus aureus. The enteric pathogens-Enterococcus faecalis and Salmonella enterica were inhibited by both hot and cold extracts of simarouba cake. Fusarium oxysporum and Colletotrichum capsici were sensitive t...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: A. VasudhaUdupa
Đồng tác giả: Gowda, Balakrishna
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:en_US
Thông tin xuất bản: 2023
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12367
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!