Sẵn sàng để xuất — 

The effects of life style modification versus food supplementation on menopausal symptoms

Forty seven females in the perimenopausal stage of life with mean age 46.04 ± 5.88 years participated on the food supplement consumption group, they consumed 75 g per day of a rusk (prepared from corn flour, wheat flour 72%, full cream milk powder, flaxseed oil, wheat germ, clove and cinnamon powder...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Fouad, Suzanne
Đồng tác giả: El Shebini, Salwa Mostafa
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:en_US
Thông tin xuất bản: 2023
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12400
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!