Effects of fermentation and drying durations on the quality of cocoa (Theobroma cacao L.) beans during the rainy season in the Juaboso District of the Western-North Region, Ghana

The study showed that the applied fermentation and drying periods single handedly resulted in moisture content higher than the recommended, coupling 8 days fermentation with 6 days drying period resulted in a moisture content of 5.6% which falls below the acceptable standard (7.5%) recommended. Numb...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Ackah, Emmanuel
Đồng tác giả: Dompey, Eric
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:en_US
Thông tin xuất bản: 2023
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12475
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!