GC–MS analysis and antibacterial activities of Moringa oleifera leaf extracts on selected clinical bacterial isolates

Aqueous and ethanol extractions from Moringa oleifera yielded 40.75% and 62.87%, respectively. Flavonoid (20.76 mg/100 g) was the highest, while saponin (2.00 mg/100 g) was the least of all phytochemicals detected. The proximate nutrient composition revealed that carbohydrate (46.59%) had the highes...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Enerijiofi, Kingsley Erhons
Đồng tác giả: Akapo, Funmilayo Hannah
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:en_US
Thông tin xuất bản: 2023
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12493
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!