Antioxidant potential and antibacterial activities of Allium cepa (onion) and Allium sativum (garlic) against the multidrug resistance bacteria

The total phenolic contents of A. cepa and A. Sativum are represented in Figs. 1 and 2 and Table 1. The phenolic contents of A. cepa (onions) and A. sativum (garlic) are interpreted in Table 1 for both the aqueous extract and ethanol extracts. The highest phenolic content was observed in the A. cepa...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Oyawoye, O. M.
Đồng tác giả: Olotu, T. M.
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:en_US
Thông tin xuất bản: 2023
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12811
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!