Antioxidant potential and antibacterial activities of Allium cepa (onion) and Allium sativum (garlic) against the multidrug resistance bacteria
The total phenolic contents of A. cepa and A. Sativum are represented in Figs. 1 and 2 and Table 1. The phenolic contents of A. cepa (onions) and A. sativum (garlic) are interpreted in Table 1 for both the aqueous extract and ethanol extracts. The highest phenolic content was observed in the A. cepa...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | en_US |
Thông tin xuất bản: |
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12811 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|