Less is more? A novel method for identifying and evaluating non-informative tracers in sediment source mixing models
CC-BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Cox, Terry, Laceby, J. Patrick, Roth, Till |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Thông tin xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s11368-023-03573-0 https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/8742 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Cardiovascular Benefits of Omega-3
Polyunsaturated Fatty Acids
Thông tin tác giả:: Maisch, Bernhard
Thông tin xuất bản: (2013) -
Lipids in foods chemistry, biochemistry and technology / Gunstone, Frank D.
Thông tin tác giả:: Gunstone, Frank D., và những người khác -
Polyhydroxyalkanoate synthesis by mixed microbial consortia
cultured on fermented dairy manure: Effect of aeration on process
rates/yields and the associated microbial ecology
/Erik R. Coats
a, *
, Benjamin S. Watson
b, 1
, Cynthia K. Brinkman
Thông tin tác giả:: Coats,Erik R. -
Organic loading rate: A promising microbial management tool in
anaerobic digestion
Thông tin tác giả:: Ferguson,Robert M.W. -
Utilization
of
lauric
acid-myristic
acid/expanded
graphite
phase
change
materials
to
improve
thermal
properties
of
cement
mortar
Thông tin tác giả:: He,Yan