Protecting probiotic bacteria by microencapsulation: challenges for industrial applications
The use of probiotic bacteria in novel foods to provide beneWcial health eVects is today of increasing interest in the food industry. The process stability of probiotics is, however, not always optimal. Microencapsulation technology can be used to maintain the viability of probiotic bacteria during...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Susanna Rokka, Pirjo Rantamäki |
---|---|
Định dạng: | BCN |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Springer, 2010
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://thuvien.hufi.edu.vn/digitaldocument/detail?treeid=-1&fileid=2167 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Use of whey protein for encapsulation and controlled release of probiotic bacteria from protein microencapsulate in ex vivo porcine gastrointestinal contents.
Thông tin tác giả:: Le Nguyen Thi My, Nguyen Van Hieu -
Prebiotics and probiotics in human milk : origins and functions of milk-borne oligosaccharides and bacteria / Michelle McGuire; Mark A McGuire; Lars Bode
Thông tin tác giả:: Bode, Lars[edited by], và những người khác -
Beneficial effect of honeybee-specific lactic acid bacteria on health and activity of Apis mellifera L. colonies
Thông tin tác giả:: Elenany, Yasser Essam
Thông tin xuất bản: (2023) -
Possible protective role of probiotic and symbiotic to limit the progression of chronic kidney disease in 5/6th nephrectomized albino rats
Thông tin tác giả:: El-Kafoury, Bataa M.
Thông tin xuất bản: (2023) -
Xây dựng quy trình sản xuất probiotic
Thông tin tác giả:: Nguyễn, Lân Dũng
Thông tin xuất bản: (2016)