A curious history of food and drink / Ian Crofton
Ever wondered where noodles came from? How Worcester Sauce was invented? Or even who the 'Cucumber King of Burma' was? Beginning with the hippo soup eaten in Africa in 6000 BC, through to the dangerous blowfish enjoyed in contemporary Japan, A Curious History of Food and Drink reveals the...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Crofton, Ian |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Quercus,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/21803_acurioushistoryoffoodanddrinkthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=21803 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Food & drink : the cultural context / [Edited by] Donald Sloan
Thông tin tác giả:: Sloan, Donaldedited -
Educated tastes : food, drink, and connoisseur culture / [Edited by] Jeremy Strong
Thông tin tác giả:: Strong, Jeremyeditor -
Food Tourism in Asia / Eerang Park, Sangkyun Kim, Ian Yeoman
Thông tin tác giả:: Kim, Sangkyun, và những người khác -
Food and drink in medieval Poland : rediscovering a cuisine of the past / Maria Dembińska; William Woys Weaver
Thông tin tác giả:: Dembińska, Maria, và những người khác -
Food, drink and identity : cooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages / [Edited by] Peter Scholliers
Thông tin tác giả:: Scholliers, Peteredited