Encyclopedia of food and culture. Volume 1 / Solomon H Katz; William Woys Weaver

This stunning source explores the nutritional and cultural impact of food, with articles written by anthropologists, chefs, food historians, nutritionists, agronomists, food stylists, and other food researches. The well-written and informative entries cover the history of regional cuisines, major fe...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Katz, Solomon H, Weaver, William WoysAuthor
Đồng tác giả: Weaver, William Woys Author
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Scribner,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/23734_encyclopediaoffoodandculturevolume1_k_001thumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23734
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!