Encyclopedia of food and culture. Volume 1 / Solomon H Katz; William Woys Weaver
This stunning source explores the nutritional and cultural impact of food, with articles written by anthropologists, chefs, food historians, nutritionists, agronomists, food stylists, and other food researches. The well-written and informative entries cover the history of regional cuisines, major fe...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Katz, Solomon H, Weaver, William WoysAuthor |
---|---|
Đồng tác giả: | Weaver, William Woys Author |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Scribner,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/23734_encyclopediaoffoodandculturevolume1_k_001thumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23734 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Encyclopedia of food and culture / Solomon H Katz; William Woys Weaver
Thông tin tác giả:: Katz, Solomon H, và những người khác -
Food and drink in medieval Poland : rediscovering a cuisine of the past / Maria Dembińska; William Woys Weaver
Thông tin tác giả:: Dembińska, Maria, và những người khác -
Encyclopedia of foods: A guide to healthy nutrition
Thông tin xuất bản: (2012) -
Encyclopedia of junk food and fast food / Andrew F Smith
Thông tin tác giả:: Smith, Andrew F. -
The Encyclopedia of Ecotourism
Thông tin tác giả:: Weaver, David B
Thông tin xuất bản: (2014)