Principles of food, brverage and labour cost controls / Paul R Dimmer
This text has been developed for use in courses introducing food, beverage, and labor cost controls to students preparing for careers in food and beverage management as well as hotels and other en- terprises where this knowledge is necessary. This edition consists of twenty-one chapters plus an appe...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
John Willey and Sons Inc.,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/22403_principles of food, brverage and labour cost controlsthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=22403 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|