Principles of food, beverage and labor cost controls / Paul Dittmer, J Desmond Keefe

"Offering a solid introduction to food, beverage, and labor cost controls, this updated edition thoroughly addresses how to apply a four-step control process for foodservice and beverage operations, and also provides a complete analysis of the most important facets of labor cost control."...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Dittmer, Paul R., Keefe, J Desmond Author
Đồng tác giả: Keefe, J Desmond  Author
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Wiley,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24209_principlesoffoodbeverageandthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24209
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!