Principles of food, beverage and labor cost controls / Paul Dittmer, J Desmond Keefe
"Offering a solid introduction to food, beverage, and labor cost controls, this updated edition thoroughly addresses how to apply a four-step control process for foodservice and beverage operations, and also provides a complete analysis of the most important facets of labor cost control."...
Lưu vào:
Tác giả chính: | , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Wiley,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24209_principlesoffoodbeverageandthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24209 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|